UDON utilitza cookies per millorar la teva experiència a la nostra web, per mostrar-te els productes que et puguin interessar i per guardar la teva cistella. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Accepto

FORMA PART D’ALGUNA COSA GRAN

A UDON hem creat la UDON University per deixar empremta en les persones que formen part de la nostra família; és la nostra inversió en la formació i millora del talent, una aportació perquè hi guanyem tots, l’empresa, el client i la comunitat.

Busquem els millors, els que busquen l'excel·lència, persones honestes, transparents i autocrítiques que no tinguin por d’embrutar-se les mans i que treballin amb passió i ànima.

T’HI APUNTES?

TESTIMONIS

"Puc dir que des del primer dia m’he sentit acollida per un gran equip que m’ha ajudat en tot moment a créixer no només com a treballador, sinó com a persona."
Sara Sánchez
UDON Barcelona
"Just ara porto 2 anys a Udon, i el balanç ha estat meravellós. Udon m’ha donat l’oportunitat d’aprendre i dedicar-me a aquest món. Aconsello a tothom a formar part d’aquesta gran família."
Karla Peña
UDON Madrid
"Sempre dic que al llarg dels meus 4 anys com a universitària, he fet 2 carreres. La de la universitat i la que m’ha regalat UDON amb tota la formació i experiència aportades des del primer fins a l’últim dia."
Berta Closa
Ex UDON Girona
open popup
No has seleccionat cap fitxer

El producte s'ha afegit correctament a la cistella

Finalitzar comanda

S'ha detectat un error en afegir el producte a la cistella.

S'ha produït un error