Si vostè dóna el seu consentiment, utilitzarem cookies pròpies i de tercers per realitzar una anàlisi d’ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis, així com per facilitar publicitat personalitzada, mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació i preferències o facilitar la connexió amb xarxes socials. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí Accepto
Sobre Udon
La història d’UDON comença fa més de 15 anys. Viatges, molta curiositat i un paladar obert a nous sabors va portar als dos fundadors d’UDON a enamorar-se de la cultura i gastronomia asiàtiques. L’enamorament va ser instantani i l’encís permanent. La seva passió pels sabors, aromes i colors de la cuina asiàtica els va portar a obrir el seu primer UDON el 2004, important el concepte de “noodle bar”, encara desconegut a Espanya, però amb una tradició de més de 400 anys a Àsia. A UDON recuperem el caràcter saludable, equilibrat i nutritiu de la cuina asiàtica, una de les més saludables del món. Seguim una fórmula simple: salut i sabor. Ens encanta gaudir de receptes amb segles d’història elaborades amb matèries primeres fresques, ecològiques i de proximitat. I perquè tot quedi perfecte, preparem els plats tal com ens agrada menjar-los: sempre cuinats al moment. Asian Food. Aquestes dues paraules, tan simples i pures, expliquen la nostra història. Ara et toca a tu tastar-la. Benvingut/da a UDON.

ESPECIALISTES EN NOODLES

Els noodles són el menjar ràpid i saludable perfecte per a disfrutar d'una dieta equilibrada, sana i nutritiva. Són una font d'hidrats de carboni que el cos digereix amb facilitat per a proporcionar energia. Durant segles la població japonesa ha gaudit d'una salut excel·lent basant la seva alimentació en fideus orientals.

A UDON creiem que adoptant alguns dels hàbits dietètics orientals sera beneficiós per a la nostra salud. Els noodles són un element indispensable d'aquesta dieta i formen part de la nostra alimentació bàsica.

UNA MICA D’HISTÒRIA

Els noodles són originaris de la Xina, on van aparèixer cap al 5000 AC. Des d’allà el seu consum es va estendre cap a altres països asiàtics. Actualment la seva popularitat ha traspassat fronteres i cada cop són més apreciats arreu del món.

Durant el segle VI i juntament a nombrosos canvis culturals, Xina va compartir l'art de fer noodles amb Japó. A partir d'aquell moment els noodles es van convertir en un element quotidià d'aquest país. Durant segles, la població japonesa ha gaudit d'una salut excel·lent lliurant-se de moltes enfermetats associades amb la dieta occidental.