UDON utilitza cookies per millorar la teva experiència a la nostra web, per mostrar-te els productes que et puguin interessar i per guardar la teva cistella. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Accepto

UN CONCEPTE INNOVADOR

QUE HA REVOLUCIONAT
EL MERCAT DE LES FRANQUÍCIES

Un nou concepte de restauració únic i diferenciat en tot el territori nacional, amb més de 50 establiments, basat en el fresh casual food amb una filosofia clara: Servir menjar sa de qualitat en un ambient agradable i de disseny, oferint un servei impecable, jove i desenfadat, a un preu competitiu.

Busquem persones amb esperit emprenedor, compromeses amb el treball i amb capacitat de gestió i lideratge, amb o sense experiència en restauració. Persones apassionades pels reptes que volen endegar un projecte empresarial amb el recolzament d’una marca de prestigi.

ESTÀS INTERESSAT A OBRIR
UNA FRANQUÍCIA UDON?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu

Les dades facilitades seran tractades per UDON per possibilitar la gestió de la seva sol·licitud de feina; en base al seu consentiment, les seves dades poden ser comunicades al franquiciat que realitzi l’oferta. Per ampliar la informació facilitada o per a l’exercici dels drets que la llei li atorga (accés, rectificació, supressió, limitació i oposició) pot accedir a les Polítiques de Privacitat.

 

He leído y acepto las Políticas de Privacidad
w Gràcies pel teu missatge, en breu rebràs noticies nostres.
J
\'Sembla que no s\'ha
u Ops, sembla que hi ha un camp del formulari sense omplir.
open popup
No has seleccionat cap fitxer

El producte s'ha afegit correctament a la cistella

Finalitzar comanda

S'ha detectat un error en afegir el producte a la cistella.

S'ha produït un error