UDON utilitza cookies per millorar la teva experiència a la nostra web, per mostrar-te els productes que et puguin interessar i per guardar la teva cistella. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Accepto

UN CONCEPTE INNOVADOR

QUE HA REVOLUCIONAT
EL MERCAT DE LES FRANQUÍCIES

Un nou concepte de restauració únic i diferenciat en tot el territori nacional, amb més de 50 establiments, basat en el fresh casual food amb una filosofia clara: Servir menjar sa de qualitat en un ambient agradable i de disseny, oferint un servei impecable, jove i desenfadat, a un preu competitiu.

Busquem persones amb esperit emprenedor, compromeses amb el treball i amb capacitat de gestió i lideratge, amb o sense experiència en restauració. Persones apassionades pels reptes que volen endegar un projecte empresarial amb el recolzament d’una marca de prestigi.

Tenemos acuerdos de financiación con los principales bancos:


ESTÀS INTERESSAT A OBRIR
UNA FRANQUÍCIA UDON?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu

Los datos facilitados serán tratados por UDON para posibilitar la gestión de su franquicia, en base a su consentimiento, sus datos pueden ser comunicados al franquiciado que realice la oferta. Para ampliar la información facilitada o para ejercicio de los derechos que la ley le otorga (acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición) puede acceder a las Políticas de Privacidad.

He leído y acepto las Políticas de Privacidad
w Gràcies pel teu missatge, en breu rebràs noticies nostres.
J
\'Sembla que no s\'ha
u Ops, sembla que hi ha un camp del formulari sense omplir.
open popup
No has seleccionat cap fitxer

El producte s'ha afegit correctament a la cistella

Finalitzar comanda

S'ha detectat un error en afegir el producte a la cistella.

S'ha produït un error